Ner packning och Uppackning...

Då har man jobbat sista helgen i Umeå för den här våren, blir förhoppningsvis mer jobb där under hösten =) Kommer sakna både arbetskompisar och brukare i sommar!! Nu är jag iaf ledig i två veckor innan jag börjar jobba här hemma (börjar den 15/6) ska bli kul att komma tillbaka!

Den här veckan har jag inte hunnit göra så mycket annat än att packa ner grejor som vi ska ha hem över sommaren och packa upp alla grejor när vi kom hem,och det var allt från kläder till kikarsikten, vi hade två proppfulla bilar hem i måndags med saker som skulle hem! Dock blev våran säng kvar där, hade önskat att vi kunde ta hem den men vi har ingenstans att ha den eftersom den är för stor... =S Men förhoppningsvis får jag nog sova i den en natt när vi ska upp och kolla på Freja, Lindas vorsteh valp som är 3 veckor nu! Ni kan gå in på http://skarinarnas.se/hundar/Kennel/kennel.htm och kolla på dem! Så söta! =) Även Erik ska skaffa sig en valp, en Finnspets valp som är två veckor nu! Så det kommer bli full fart i sommar med alla valpar, men det ska bli riktigt roligt! =)
Har varit ute och ridit i veckan han är lite öm i hovarna men imorgon kommer hovslagaren och ska sko honom, så då ska vi ut på lång turer sedan =)

Imorgon ska jag iväg och hämta Linda på flygplatsen, hon har varit nere i stockholm och jobbat i drygt en vecka. Så klockan 11 imorgon bär det av mot staden =)

Kramar!


RSS 2.0