Inne på sista veckan...

Ja då var vi inne på sista jobb veckan i Umeå för den här våren innan vi flyttar hem över sommaren! =) Känns både bra och dåligt, kommer sakna mitt jobb här uppe! Idag var det en sådan här dag som man satt och tänkte "gud vilket roligt jobb jag har!" när jag åkte hem! Men det känns ändå roligt att få komma hem till mina kära djur i sommar och även att få komma tillbaka till jobbet hemma! =)

Hero är här i veckan och det fungerar riktigt bra, han sover hela nätterna och pinkar inte inne! Kan det bli bättre?! =P Igår var han och busade med en Norrbottenspets valp som är 10 veckor, vi var på en stor fotbollsplan med dem så de fick springa av sig ordentligt! Kan säga att han sov ett bra tag sedan! =P 

Här är lite bilder på dem! =)







I fredags var vi och hämtade Silver! Riktigt roligt att få hem honom! Va ute och red i lördags och i söndags var Linda med på en liten tur!
 





Här är vi ute på en kvällspromenad!





Ja det var väl vad jag hade för den här gången! =)
HA det bra! Kram!

Hero!

Ja då har det gått en vecka sedan jag skrev sist. Tiden går fort. Jobbade nästan hela förra veckan, var ledig på fredag också nu i helgen då. Var tänkt att jag skulle åka hem med flyg på torsdag kväll efter jag jobbat klart, men så blev det inte riktigt eftersom Nextjet personalen var aningen stressad och på mycket dåligt humör, kanske det har ett samband?? Jag kom iaf dit till strax efter kl sex, planet skulle gå 18:55. När jag kom till flygplatsen så var det propp fullt med folk överallt men jag ställde mig i den kön som jag blev tillsagd och när jag äntligen kom fram så sa den där sura kä*ingen  att de hade slutat sålt stand by - biljetter (även fast de hade platser kvar) jag skulle ha varit där kl sex, för då hade de minnsan inte varit nå mycket folk där osv... Lägomt nöjd vände jag mig om och stegade ut från flygplatsen, efter att stått och försökt diskuterat en stund, men jag insåg ganska snabbt att det inte var någon mening eftersom hon totalt struntade i det jag sa och fortsatte med nästa.. :S Men som tur va hade jag träffat Malin H vid bussen samma morgon och hon skulle åka hem på fredag mitt på dagen, så jag fick lifta med henne, Tack =)

Åter till lite roligare saker, i helgen har jag varit till HIlja och ridit, och det var ju lika roligt som alltid! =) Vi red ner till macken i Kälarna och köpte oss en glass, också tog vi oss en tur genom skogen =P 

I går (söndag) så var vi och hämtade Hero, han hade blivit lite större sedan förra helgen när vi var dit och tittade =) Per är är hemma och är "pappa" ledig den här veckan så jag får varken träffa Hero eller per i veckan, kändes ju lagomt kul igår kväll när jag var tvungen att åka upp hit.. Som tur är jobbar jag kort vecka, slutar kl 12 på torsdag och då bär det av hem till lille Hero =) Mamma och pappa kommer också hem på tor kväll, efter en vecka på Kreta, tror jag måste ta och sola lite solarium innan dess så man inte ser alldeles krit vit ut :D På fredag ska vi iväg och hämta Silver ska bli så kul att få hem honom igen! =)

Här kommer lite bilder på Hero, som jag sagt tidigare så är det ju inte det lättaste att ta kort på en sån här liten krabat som inte kan stå still :P Också har man ju som vanligt bara mob att ta kort med...








Bira blev väldigt glad när hon fick syn på Hero och han lika så =)


Här ser det ut som både Hero och Erik håller på att somna =P

Nästa uppdatering blir nog i slutet av veckan, och då hoppas jag att jag har lite kort på Silver också! =)

Valpar!

Ja då var man i Umeå igen efter en helg hemma i Hoo..

Idag blev det en heldag på jobbet från kvart i 8 till halv sex, men imorgon jobbar jag bara halv dag i stället så det kanske inte gör så mycket! =) Erik kom hit i kväll han ska var här någon dag och hälsa på oss! =) Så imorgon blir det en tur på stan för brorsan efter jag slutat! :D Jag tänkte jag skulle köpa mig en mick till datorn så jag kan sitta och prata med Linda som är i Norge nu.

I går (söndag) var vi och kollade på de små undervrken till valpar! 7 veckor blir dom imorgon, vi valde en som heter Hero, som vi tror och hoppas ska bli både fin, en duktig jakt hund och sist men inte minst en trevlig familjemedlem =P Det var 4 hanar och 5 tikar i kullen.

Här är lite bilder på valparna!


Per och Hero! Tror ni att det kan bli någon jakthund av den här lilla krabaten?


Vill inte riktigt kolla in i kameran, han har fullt upp med att kolla vart syskonen är..



En söt bild på Haiko som är lite trött efter en lekstund..






Ja så där ser dom små valparna ut! Kommer att lägga ut fler bilder när vi fått hem Hero =)

Kramar!

Hemfärd..

Ja idag är man ledig, så skönt!! Ska ner på stan om ett tag och se om jag hittar mig nå nya kläder =) Sedan ska jag på ögonkontroll på sjukhuset och då kommer jag nog inte se vidare värst mycket när man kommer där ifrån, eftersom de droppar i nå grejs i ögonen, pupillena blir jätte stora så man ser helt drogad ut när man går.. =P Men men det går nog bra, Per hämtar mig sedan och då bär det av mot Hoo =) 

I vecka har jag inte gjort så mycket annat är att jobba och träna lite på kvällarna =) Förra helgen var det fest hos kusinerna, jag körde så det kunde faktiskt ha varit roligare =P Annars var det kul, mycket folk blev det tillslut också!!! =)

Uppdaterar här efter helgen då jag hoppas på lite bilder på valparna som vi ska titta på i helgen! =)

Ha det bra! Kramar!

RSS 2.0